10 cărți de Crăciun care pot fi comandate cu 25% reducere

Eu deja am comandat o parte dintre cărțile pe care le voi da cadou de Crăciun, însă mai am câteva pe listă, care urmează să apară în noiembrie. Până atunci, însă, iată 10 cărți pe care le puteți da cadou de Crăciun și pe care le puteți comanda cu 25% reducere (reducere aplicată peste reducerile deja existente pe site) și cu transport gratuit, folosind codul LAURAF25.

Codul poate fi folosit în perioada 2-12 noiembrie și este valabil pentru maxim două comenzi de persoană.

Librex are transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, oriunde în țară – ofertă permanentă.

Și pentru că un om chibzuit se preocupă din timp de cadouri, iată sugestiile mele pentru acest Crăciun. Am ales cărți pentru toate vârstele, ca să puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine.

Lama Lama de Crăciun (3-4 ani)

Crăciun fericit, Matei, Brigitte Weninger editura Nemira (4-5)

Zăpardul și ale povești albe, Alec Blenche, editura Univers (6-7 ani)

Cartea de Craciun, Selma Lagerloff, editura Humanitas (8-10 ani)

Seria lui Matt Haig, Un băiat numit Crăciun, Fetița care a salvat Crăciunulam scris aici despre prima dintre ele. (8-10)

Crăciunul în cele mai frumoase povestiri  editura Nemira (12-14 ani), un regal cu clasici precum Charles Dickens, Oscar Wilde, Mark Twain sau Arthur Conan Doyle.

10 întâlniri aranjate , editura Trei (14-16). Pe asta a citit-o Eliza astă vară și i-a plăcut, e cu adolescenți, dar e cumințică și eu aș recomanda-o chiar de la 12+

Adulții ăștia, editura Leda Edge (16+). Pare foarte haioasă, ca o comedie cu încurcături, dar conține băutură și chestii similare, așa că e pentru adolescenții mari sau pentru adulți.

Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver, editura Curtea Veche (adult). Eu am primit-o cadou de Crăciun anul trecut dar am mai luat una s-o dau cadou anul ăsta. Mi se pare cartea perfectă de dat cadou oricui: mamei, soacrei, nașei, prietenei/prietenului, oricui vreți voi și știți că s-ar bucura de o carte așa deosebită.

Și stați pe aproape, pentru că de săptămâna viitoare încep să vă prezint noutățile de Crăciun de anul acesta!

6 Replies to “10 cărți de Crăciun care pot fi comandate cu 25% reducere”

  1. Multumim pentru recomandari!
    Am descoperit o carte de Craciun care sper sa fie frumoasa pentru 7 ani. E vorba despre “Minunea de Crăciun a lui Jonathan Toomey” pe care am gasit-o datorita tie – pentru ca ai recomandat in cateva postari mai vechi editura “Cartea Copiilor”; am intrat, astfel, pe site-ul editurii si m-am uitat la carti.

  2. Adina Scîntei says: Reply

    Laura, cartea “10 întâlniri aranjate” este buna pentru 10 ani? E frumoasa coperta, i-aș lua-o fetitei mele, face 10 ani și își dorește cadou doar cărți. Așa că articolul a picat la tanc, asta după ce ieri am plasat o comanda de 12 cărți. 🙈 Nu e problema de nr de pagini de citit, ci despre conținut. Mulțumesc pentru recomandări și inspirație!

    1. Eu nu am citit-o, dar Eliza zice ca, in opinia ei, este potrivita pentru 10 ani. Că e cu adolescenți, dar e gen serialele Disney, gen Bia sau O balerină la Paris. Nu se întâmplă nimic inadecvat în ea 😀

      1. Adina Scîntei says: Reply

        Mulțumesc. O sa o comand. Ce bine cade câte un articol de recomandări….

  3. Multam de recomandari! Ai spus la un moment dat “cumintica” si mi-am adus aminte ca de mult tin sa te intreb: stii pe undeva un site sau o platforma de parental advisory rating pt carti? Cam cum e ratingul de la imdb pt filme, in care iti zice cat sex, cat sange, etc. Caut de mult timp asa ceva, si pt carti de adulti. Am o toleranta f scazuta la scene explicite de sex, traume, abuzuri, etc. Si cu ocazia asta iti multumesc din nou, recenziile tale de carte ma ajuta mult cand aleg carti pentru mine sau pentru copii.

    1. Din pacate nu stiu sa existe asa ceva, doar daca mai citesti recenziile de pe Goodreads. Dar cateodata te poate surprinde orice carte cu un cuvant sau o scena aiurea. Mi s-a mai intamplat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.