Pantalonii mămicești supremi: confort și fibre naturale

Nu mi-e rușine deloc să recunosc că, după sarcina cu Vlad, am rămas cu o burtică de care nu mai reușesc deloc să scap. Am încercat și cu dietă și cu sport, dar kilogramele în plus și problemele cu balonarea mă fac mereu să arăt de parcă urmează să mai fac un frățior sau o surioară pentru copii 😀

Prin urmare, îmi e destul de greu să găsesc niște pantaloni comozi. Evident, în public, port și eu, ca toată lumea, blugi, chiar dacă rămân cu urme de nasture pe abdomen după aia, dar am grijă să acopăr talia cu un tricou sau cu o bluză mai lungă.

De aplecat, stat pe vine sau ridicat prea mult brațele, nu se pune problema, că acela e momentul oportun să se vadă toate 😀

Să nu mă înțelegeți greșit: nu mă consider grasă! Ba chiar mi-ar fi rușine să afirm așa ceva când știu câte femei se luptă cu probleme reale cu greutatea, dar nu mă simt eu bine să mă îmbrac în ceva care îmi scoate burtica în evidență, așa că sunt foarte, foarte atentă la orice îmbrac.

Recent, m-am bucurat să descopăr pe site la Bonprix ceea ce am denumit pantalonii mămicești supremi: niște pantaloni din in 100% (am virat-o destul de mult spre fibre naturale), cu o bată din bumbac elastic în talie, oarecum similari cu cei de gravide, dar nu chiar la fel.

Pantalonii aceștia au fost pentru mine revelația verii: sunt foarte comozi, nu mă încing în ei deși sunt negri, tocmai pentru că sunt din in și, ce-i mai important, acoperă părțile esențiale, așa că pot purta și eu o bluză până în talie, o ie sau o cămașă legată sub sâni.

Dacă mă aplec după Vlad sau stau pe vine în parc, nu mi se vede fundul 😀 Dacă mă ridic după Vlad la tobogan, nu mi se vede nici burta. Sunt pantalonii perfecți pentru parc, dar și pentru o ieșire seara (mai ales că avem invazie de țânțari și mă îmbrac cu chestii lungi seara).

La Bonprix găsiți multe haine din in, eu mi-am mai comandat și un tricou anul acesta, iar de anul trecut am o rochie și niște pantaloni cullote. Dacă nu vă place inul, puteți alege variantele cu bumbac bio (mi-am luat și eu un tricou). Dar despre pasiunea mea pentru fibre naturale și ce fac în direcția asta, o să vă povestesc în alt articol.

One Reply to “Pantalonii mămicești supremi: confort și fibre naturale”

  1. Bună, Laura! Și eu am rămas cu burta după sarcina. Am aflat apoi ca sufăr de diastaza abdominala (diastasis recti). Exista multe grupuri de suport pe Facebook (în SUA), sunt și eu înscrisă și se pare ca singura soluție eficienta este intervenția chirurgicala. Mușchii drepți abdominala sunt efectiv dezlipiti unul de altul și trebuie prinși la loc. Pe lângă aspectul inestetic, pot apărea dureri de spate, probleme de postura etc. Mi-ar plăcea ca un blogger sa discute despre aceasta problema apărută după sarcina, mai ales ca multe mămici suferă de ea și nu știu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.