Cei trei C ai cititoarelor pasionate: cărți, ceaiuri și ciocolată

Ați luat deja cadouri pentru toată lumea? Dacă nu, atunci neapărat să aruncați un ochi mai jos. Am pozat niște cadouri drăguțe pe care mi-ar plăcea și mie să le primesc 😀 Și toate conțin, în diferite combinații, cei trei C ai cititoarelor pasionate: cărți, ceai (+ căni drăguuuuțe!) și ciocolată 😀

Cărțile sunt de la editura Litera, una dintre editurile mele preferate în materie de cărți pentru femei, și sunt pe mai multe genuri, ca să mulțumim mai multe gusturi. Iar dacă ați dăruit sau veți dărui cărți de Crăciunul acesta, sunt foarte curioasă să știu care anume, așa că lăsați-mi un comentariu, să ne inspirăm unii de la alții.

Nu face nimic, Celeste Headlee – pentru workaholica din viața voastră 😀

Cafeneaua de la capătul lumii, John P. Strelecky – pentru o pasionată de dezvoltare personală și spiritualitate, o carte-roman în stilul Secretul (Rhonda Byrne).

Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult, Robin Norwood – pentru prietena care are nevoie de un sprijin când vine vorba de eșecuri în domeniul romantic.

O soție de poveste, Olga Grushin – dacă știți vreo pasionată de ficțiune, dar un pic mai cinică și nu prea aplecată spre romantism, atunci o continuare a basmului Cenușăreasa, unde protagonista nu prea trăiește fericită până la adânci bătrâneți, e perfectă pentru ea.

Duminicile iubirilor pierdute, Valerie Perrin – tot pentru o pasionată de ficțiune, dar împletită cu dragoste, istorie și secrete de familie.

Să primiți și să dăruiți cărți frumoase!

Căni: Sinsay și Pepco, ceai Cupper (îl găsiți la Nutrivita și posibil la DM), dulciuri Leonidas, Baci, Ferrero, ciocolata caldă pe băț e dintr-un magazin cu produse bio, dar nu mai știu de unde.

 

One Reply to “Cei trei C ai cititoarelor pasionate: cărți, ceaiuri și ciocolată”

  1. Eu voi darui cartea “Un an magic. Muzica clasica pentru fiecare zi” – Clemency Burton-Hill

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.