Cum să te simți ca o vedetă – experiența VIP de la Cinema City

Cu puțin timp înainte de Paști, am fost cu Eliza la Cinema City în Park Lake Shopping Center să vedem Secretele lui Dumbledore (după cum știți, Eliza e mare fan Harry Potter & co). Pentru că nu mai făcusem de multă vreme ceva împreună cu ea, am ales să vizionăm filmul în format VIP, ca să avem parte de o experiență specială.

Un bilet la VIP costă 110 lei și include: bufet înainte de film (cu mâncare și băutură, popcorn/nachos și sucuri la discreție) + proiecție film în sala specială cu mai puține locuri și cu fotolii din alea mega confortabile, care se lasă pe spate și au și suport pentru picioare.

Am ales proiecția de la ora 18.30, așa că am ajuns acolo la 18.00, ca să ne putem bucura de cină înainte. Pentru mâncare există o săliță specială, unde intri cu biletul de la film. Sunt destule mese, iar mâncarea se servește în regim de auto-servire.

Este suficientă mâncare și se re-umple permanent, deci să nu vă faceți probleme că rămâneți nemâncați. Există un mic bar de salate, un fel de supă/ciorbă, și câteva felul doi (paste, pizza și ceva gătit, cu garnitură). La băuturi găsiți vin, prosecco și bere, pe lângă sucurile la dozator care se pot lua și în sală.

La desert, sunt 2-3 tipuri de prăjiturele, eu nu prea mai mănânc dulce, așa că nu am testat, doar Eliza a mâncat.

Pentru gusturile mele, mâncarea a fost prea sărată. Nu știu dacă e așa tot timpul sau am nimerit eu o seară cu un bucătar mai generos cu sarea, dacă ați mers la VIP în Cinema City, m-aș bucura să aud și feedbackul vostru.

Cel mai mult și mai mult mi-au plăcut fotoliile, sunt foarte confortabile și eu am și ațipit pe al meu la un moment dat. Filmul a debutat destul de încet și m-am cam plictisit la început, plus că eram și obosită. Dar până la final m-a prins, deși l-am simțit un pic anti-climactic, parcă mă așteptam la mai mult de la finalul unui film atât de promovat.

La Cinema City găsiți tot felul de filme în variantă VIP, inclusiv pentru copii, așa că dacă vă tentează, puteți alege să vă petreceți o după-amiază/seară răsfățându-vă cu o experiență VIP (mai ales că se apropie 1 iunie). E o variantă foarte bună de petrecut timp părinte-copil, mai ales dacă copilul din dotare e adolescent 😀

2 Replies to “Cum să te simți ca o vedetă – experiența VIP de la Cinema City”

  1. Cristina Curta says: Reply

    Da! si eu tot in Park Lake am fost. La fel de sarata – mai ales cartofii. Din pozele tale vad aceeasi mancare cu exceptia supei/ciorbei care lipsea cand am fost eu. Pt noi care nu mancam decat putin si nu bem ar fi fost mai bine dpdv financiar un bilet normal plus cina in food court – dar trebuia testat 🙂 Mi-a placut suportul pt picioare si spatiul mare, dar mi s-a pus un carcel la picior si nu m-am bucurat prea tare de suport. LOL Personal scaunele mi s-au parut mai incomfortabile decat cele normale care sunt mai moi.

  2. Adica un fel de all you can eat cu televizor 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.