Tratează-ți durerile de spate cu masaj cu role de jad și turmalină!

O să încep acest articol prin a specifica că pentru orice fel de dureri de spate cronice, trebuie să mergeți la medic! Cu spatele nu-i de glumit și nici de făcut ceva de capul vostru până nu știți exact ce aveți. Abia după aceea, cu diagnosticul în mână și cu recomandările medicului, puteți merge să testați masajul pe patul cu role de jad, care pentru mine a fost descoperirea anului 2022!

Eu îmi fac masaj în mod constant la o doamnă care îmi vine acasă și n-aș renunța niciodată la asta, îmi place mult răsfățul unui masaj, senzația uleiului pe piele și cât de catifelată îmi rămâne pielea și cât de relaxați sunt mușchii. Dar masajul pe patul cu role de jad e complet altceva, de fiecare dată ies de acolo parcă plutind.

Am ajuns la Jad Wellness după ce am citit un articol pe Modern Dads, unde Sofia povestea de patul cu role de jad. Pentru că eu sunt ”victima” sigură a testării terapiilor alternative (nu cred în ele, dar îmi place să încerc tot felul de masaje, acupunctură, reflexoterapie etc – chestii care nu presupun îngurgitarea a nimic, fiindcă sunt temerară, dar nici chiar atât de temerară 😀 ), am cerut mai multe detalii și uite-așa, toată aranjată și machiată, direct de la un eveniment, în rochiță, am ajuns în zona Tineretului (Budapesta) la Jad Wellness.

Aici nu contează cât ești de aranjată sau cum ești îmbrăcată, pentru că masajul se face complet îmbrăcat, fără să te atingă altă persoană. Asta îl face varianta ideală de masaj pentru persoanele care, din diverse motive (se gâdilă, nu se pot dezbrăca de față cu alții din motive religioase/personale) nu vor să fie masați de un terapeut.

Am testat o combinație de termoterapie cu raze infraroșii pe salteaua cu 1000 de pietre de jad cu un masaj pe patul cu role din jad și turmalină, apoi o ședință de shiatsu (un masaj la picioare) combinat cu masaj în zona cervicală – toate automatizate.

Combinația de termoterapie și masaj s-a dovedit varianta mea preferată (programul cunumărul 6 la patul cu role e preferatul meu), pentru că mă ajută să mă relaxez și mental, lucru pe care nu-l reușesc decât extrem de rar. Am o senzație stranie cât stau pe salteaua de termoterapie, mă relaxez profund, aproape adorm și am impresia că plutesc.

Când vorbeam cu Sofia de la Modern Dads, ea spunea că masajul pe patul cu role de jad a fost destul de dureros. În funcție de cât de încordați sunteți și dacă nu ați mai făcut masaj, dar și de programul folosit, poate fi și un pic dureros la prima ședință. Eu n-am avut absolut nicio problemă, dar, comparând cu alte programe, într-adevăr 6 e mai plăcut și sunt altele și mai intense. Pentru zona sacrală, este absolut minunat, dar și pentru omoplați.

De asemenea, patul cu role de jad are și funcție de eloganție, așa că o să simțiți cum respirați mai bine și cum stați mai drept după fiecare ședință. Elongația poate ajuta și la ameliorarea durerilor provocate de hernii sau de statul prea mult pe scaun, de aceea este recomandat în mod special celor care lucrează așezați la calculator.

Sunt multe afecțiuni care pot fi ameliorate cu ajutorul combinației de termoterapie cu infraroșii și masaj cu role de jad și puteți citi despre asta pe site-ul Jad Wellness.

Jadul este o piatră semiprețioasă față de care lumea are multă fascinație și, în ultima vreme, au apărut tot felul de sisteme care îi pun în valoare proprietățile terapeutice.

Dacă vreți să vă faceți vouă o bucurie sau cuiva drag (chiar și părinților, foarte multe persoane la vârsta a treia merg aici la terapii), Jad Wellness a pus în vânzare în perioada asta un sistem de carduri-cadou. Puteți achiziționa vouchere de 100, 200 sau 400 de lei, pentru ca persoanele cărora le dăruiți să își poată alege singure ce terapii doresc.

Prețurile sunt super bune, zona este ușor accesibilă (la 2 minute de mers pe jos de ieșirea de la metrou Piața Unirii, spre Hotel Horoscop) și doamnele de acolo foarte amabile, lucru care m-a făcut să mă simt bine la ei.

Și, dacă nu vă place să vă duceți la salon și aveți vreo 2-3 prietene/rude cu care să vă combinați, puteți închiria un pat cu role de jad pe care să-l luați acasă și să vă masați după pofta inimii timp de o săptămână la un preț special de 590 lei până la 31.12.2022!

Chiar dacă v-ați entuziasmat, nu uitați de contraindicații!

  • operații mai recente de 6 luni!
  • sarcină
  • pace-maker
  • osteoporoză stadiu avansat
  • tije metalice pe coloana vertebrală
  • fracturi osoase recente
  • cancer
  • inflamații acute supurative
  • hipertensiune
  • hipersensibilitate la căldură

Pentru că blogul este și un jurnal al experiențelor mele, tocmai mi-a amintit că în 2013 mi-am făcut prima oară un masaj și de atunci am rămas o adeptă fidelă a acestei forme de terapie! Nu mai există acel salon, dar n-o să uit niciodată ce răsfăț a fost și îmi pare rău că n-am mai încercat niciodată ritualul lomi-lomi de atunci încoace!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.