Vine Crăciunul: Globuri personalizate din lemn pentru decorat și dăruit

Ho, ho, ho! Cumva aveți impresia că e prea devreme să vorbim despre Crăciun? Nici gând! Magazinele deja sunt pline de haine tematice, fotografii fac deja brăduții în studio, iar noi ne pregătim, încet-încet, de activitățile creative pentru Crăciun!

Încerc să le pun ceva mai devreme anul acesta, ca să aveți timp să adunați materialele necesare și să nu vă lăsați pe ultima sută de metri!

Dar, până dăm startul, puteți consulta articolele mai vechi din categoria Activități de Crăciun și puteți începe să faceți economii pentru că, după articolul de azi, presimt că o să vă doriți muuuuulte blank-uri de lemn pentru Crăciun, să le personalizați după gustul vostru.

Ilustrație de fundal: Alexia Udriște

Pe prietenii de la Lasercraft eu îi știu de mai mult timp. După ce am publicat cartea Brâie de inspirație folclorică în colecția Idei creative, am vrut să continui cu una despre pirogravură. Așa că am comandat ilustrații personalizate, apoi dat iama pe site-ul Lasercraft și am comandat o grămadă de chestii de pirogravat: de la mănuși și brăduleți de lemn până la rame foto cu gravide, papioane și mărțișoare în formă de ii.

Am rămas cu ele, pentru că nu am mai scris cartea (cărțile de dyi nu mai au căutare, oamenii preferă tutorialele video) și de atunci le folosesc oricând am nevoie de un cadou rapid și simbolic pentru cineva. Sunt atât de ușor de personalizat cu pirogravură, pictură sau tehnica șervețelului!

Încă de atunci am rămas impresionată de calitatea materialului și de cât de bine sunt finisate aceste blankuri (fără așchii), așa că atunci când am nevoie de ceva (inclusiv când am avut nevoie de un blank care nu exista pe site), direct la ei pe site mă duc. Și nu aveam cum să nu mă îndrăgostesc, desigur, de globurile personalizate cu mesaj!

Nu zic, îmi vine să comand cam tot ce văd acolo de fiecare dată când intru, dar globurile îmi plac tare mult pentru că le poți personaliza cu numele copiilor, ale animalelor, cu anul sau cu mesajul pe care ți-l dorești! Și sunt așa de frumoase!

Iată câteva sugestii cu ce poți face cu aceste globuri personalizate din lemn:

  • poți să le comanzi pe post de cadou pentru toți membrii familiei, cu numele lor sau cu un mesaj (de exemplu, Primul Crăciun, pentru bebelușul nou venit în familie, sau Primul Crăciun 2019 pentru un cuplu abia căsătorit – aveți modele pe site).
  • poți să le comanzi și pe post de cadouri pentru partenerii tăi de afaceri, dacă le personalizezi cu numele firmei sau produsului tău (un singur cuvânt).
  • le poți picta sau pirograva sau le poți decora folosind alte tehnici (cu șervețele, panglici, ștrasuri etc).
  • le poți folosi pentru a împacheta cadouri, pe post de ”etichetă” personalizată.
  • le adaugi la un cozonac sau altceva bun de mâncat și ai scăpat de ”oare ce să mai iau și anul ăsta cadou mătușii/bunicii/verișoarei de-a doua/șefului?”
  • comanzi mai multe și faci ateliere de decorat globuri pentru lansările tale de carte, pentru petrecerea de Crăciun a firmei, pentru deschiderea unui magazin nou sau pentru serbarea de final de an școlar.

4 Replies to “Vine Crăciunul: Globuri personalizate din lemn pentru decorat și dăruit”

  1. Adina Scintei says: Reply

    Si eu am luat cand aveau promotia aceea, acum2-3 saptamani. Am luat si pentru nepoti….Si eu sunt genul care se pregateste din timp. Sunt foarte bine lucrate, imi plac mult.

  2. Ce frumoase sunt. Vom lua și noi.

  3. Tot căutam noi ceva de genul ăsta pentru un atelier. Super idee! Merci de recomandare!

  4. Rădulescu Alina says: Reply

    Minunat articol!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.