Felicitare de 8 martie cu pungă de cadou

Am văzut ideea asta pe Pinterest, o felicitare de 8 martie cu o imitație de pungă cadou în care era introdusă o bancnotă. Mi s-a părut că aș putea reproduce felicitarea într-o variantă pentru 8 martie, dar fără bancnotă 😀 Adevărul e că nu-mi place deloc să dăruiesc bani, e ca și cum ai spune persoane cadorisite că n-ai avut timp/interes să te ocupi și mai bine se ocupă ea.

Admit, totuși, că în cazul unor persoane, e mai bine să dai bani, poate fac chetă pentru ceva mai scump sau chiar sunt imposibil de cadorisit pentru că nu știi ce să le iei.

Revenind la felicitarea noastră, eu am improvizat ceva care seamănă cu o pungă de cadou, dar am pus în ea niște floricele. Mai puteți pune mici daruri, mărțișoare, ciocolățele subțiri ambalate individual sau floricele uscate.

Materiale felicitare cu pungă de cadou

carton pentru felicitare, hârtie colorată sau chiar pungi de cadouri, panglică sau șnur pentru toartă, hârtie deschisă la culoare pentru mână, adeziv (merge cam orice lipici, eu am grăbit treaba cu pistolul cu silicon), o bucățică de hârtie de mătase pentru interiorul punguței și niște floricele (eu am avut de mult un buchețel mic de trandafirași de hârtie, nici nu mai știu de unde îl am).

Mod de lucru

Din hârtia colorată sau din punga de cadou (eu am sacrificat o pungă de cadou foarte frumoasă) se decupează un pătrat sau un dreptunghi (în funcție de cartonul de felicitare pe care îl aveți). Se împăturesc laturile și partea de jos cam cu jumătate de centimetru spre interior. Asta va crea un pic de spațiu odată ce o veți lipi.

În partea de sus se fac două găuri cu perforatorul prin care se va introduce șnurul.

Mâna se decupează liber din hârtie deschisă la culoare.

Se lipește punga pe cartonul de felicitare. Se lipește mâna ușor îndoită pe șnur apoi direct pe carton. În punga de cadou se bagă ușurel hârtia de mătase, apoi buchețelul de trandafiri.

Pentru alte idei, publicate de-a lungul timpului pe blog, puteți accesa secțiunea Related posts (Articole similare) de la finalul acestui articol sau categoria Felicitare de 8 martie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.