Ziua Elizei 2020: surprize pentru un mega fan Harry Potter

În afară de ședința foto de care v-am povestit deja, am mai avut două surprize pentru Eliza de ziua ei anul acesta: i-am reamenajat camera (și o să vă povestesc și despre asta) și i-am pregătit o cutie cu surprize cu tema cărților și filmelor ei preferate: Harry Potter.

Eliza este mare fan Harry Potter, are toate cărțile și a văzut de mai multe ori toate filmele și, dacă ar fi după ea, toată camera ar fi tapetată cu chestii cu Harry Potter. Eu încerc să țin sub control mania asta, pentru că nu mai vreau să adune lucruri de care să se plictisească peste un an-doi și să n-am ce face cu ele.

Dar, vrând-nevrând, tot s-au adunat câteva haine, un ghiozdan, un penar, chestii din astea mai mărunte, așa că m-am gândit să adaug la ele câteva lucrușoare pe care știam că și le-ar dori. Pentru asta, m-am pregătit încă de prin iulie sau august, comandând pe aliexpress și pe Bookdepository.

De pe Aliexpress am luat o figurină cu Harry Potter, niște gablonțuri (un set de brățară+colier+cercei, un pandantiv cu snitchul de aur, un colier cu Time Traveller-ul lui Hermione, un inel – de proastă calitate, auriul s-a transformat în cocleală super repede, însă ei i-a plăcut). Am ales chestii ieftinuțe pentru că am vrut să mă încadrez cam în 100 de lei cu toate.

Pe lângă astea, am mai luat un toc-pană, o etichetă pentru bagaje, un semn de carte cu snitchul de aur (și cu o mărgică fosforescentă) și cam atât, cred.

Au venit destul de greu, a durat în jur de două luni. Figurina cred că a venit cel mai repede, cam într-o lună. Toate au venit la poșta normală, în plic.

De pe Bookdepository, am comandat un set cu o coroniță mică de Crăciun și o baghetă, plus o cărticică Christmas at Hogwarts. Când atingi coronița cu bagheta, aceasta se aprinde. Bookdepository a livrat mai repede decât mă așteptam, cred că în două săpămâni a și venit. V-aș da link dar nu mai găsesc produsul pe Bookdepository.

Știam că își mai dorește ultima carte din seria Harry Potter (Harry Potter și copilul blestemat), așa că am comandat-o și pe aceasta de pe Librex, când am avut un cupon de reducere.

Am dosit toate cadourile și am așteptat să plece de acasă, vreo săptămână a fost plecată la tatăl ei.

M-am tot uitat după vreo cutie frumoasă în care să le pun pe toate, dar parcă nimic nu se potrivea. Aveam prin casă niște cutii (nu voiam să cumpăr ceva nou, pentru că după aia ar fi zăcut prin casă), dar erau ba prea mari, ba prea mici. Și apoi m-am apucat să-i fac curat în cameră și, sub birou, acoperită de un strat de praf demn de Hogwarts, am găsit-o. CUTIA.

Era o cutie mai veche, care se deschidea ca o carte, primită mai demult de la Disney, la o campanie cu Descendenții. Genul acela de cutii se găsesc la magazinele de papetărie sau cadouri, eu am avut inclusiv cu tematică de Crăciun. N-aș ști să vă spun cât costă, probabil depinde de dimensiuni.

Și când am văzut-o, mi-a venit o idee. Trebuie să vă spun că atunci când eu zic ”mi-a venit o idee”, soțul meu are un atac de anxietate 😀 😀 😀 Fiindcă știe că eu sunt cu ideile și el cu execuția. Și așa a și fost.

Am luat o supra-copertă de la unul dintre volumele cu Harry Potter ale Elizei și l-am trimis la un centru de copiere să o scaneze/imprime la dimensiunea de 1m pe 50 cm. Pentru că mai folosisem serviciile lor, am ales centrul First Copy de la Grozăvești.

A costat 45 de lei toată povestea, dar n-aș ști să vă spun dacă doar rezultatul final sau și etapele intermediare (a mai scos vreo două care nu se potriveau). În fine, soțul meu a zis că nu merita, din banii ăștia luai o carte, dar eu am considerat că merită.

Am îmbrăcat cutia în coperta astfel obținută și am lipit-o ușor pe dedesubt cu scotch dublu-adeziv (nu vă zic cât am umblat și după ăla, că nu găseam pe nicăieri).

Am pus toate cadourile în cutie și când a venit acasă, i-am făcut surpriza. A fost mega încântată, nici nu vă pot povesti. Are un filmuleț pe contul ei de Instagram, am filmat-o când i-am dat cutia. Eu am reușit să fac doar un filmuleț foarte prost, în mega viteză, în noaptea de dinainte, ca să vă faceți o idee.

În afară de cutia cu surprize de la mine, a mai primit de la nașa ei un costum de casă cu Harry Potter (pantaloni și bluză, gen o pijama mai groasă) și de la prietena ei cea mai bună a primit un hanorac superb, o căciulă și un pop-socket (de la Sinsay). Hanoracul l-a și purtat la poză, în campania Portret de Instagrammer și cred că pe deasupra se și vede unul dintre coliere.

Noi nu am vrut să facem petrecere anul acesta, dar dacă voi puteți face party în siguranță, poate vă puteți inspira și din acest articol mai vechi despre o petrecere tematică cu Harry Potter.

7 Replies to “Ziua Elizei 2020: surprize pentru un mega fan Harry Potter”

  1. A trebuit sa dau pe Google sa vad ce e ala pop-socket 😀 Raman in urma cu trendurile…

    1. :)))) Inteleg ca nu ai copii la varsta la care cer pop-sockets? Mie nu-mi plac, dar fii-mea le adora!

      1. Nu am deloc, de nici o varsta 😀

  2. Ce frumos se bucură! Reacția asta a lor e magică.

    1. Da, si merita fiecare efort!

  3. Ce coincidență, am făcut și noi o chestie foarte asemănătoare pentru aniversarea Norei, în mai. Totuși, nu i-a plăcut structura cărții, fiind scenariu, pur și simplu nu a prins-o. Sunt curioasă cum i se pare Elizei.
    În altă ordine de idei, să știi că nu se stinge dragostea pentru Harry Potter, doar se domolește, pe mine m-a prins la 16 ani și încă mă consider fan.

    1. Eliza cred ca o voia mai mult de colectie. A mai citit similar din Animale fantastice, tot de JK Rowling, si aia e tot stil scenariu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.