Felicitări de Crăciun cu reni veseli din nasturi

Odată ce îți salvezi o idee pe Pinterest, la următoarele accesări vei primi sugestii similare și așa se face că m-am trezit cu o mulțime de felicitări cu modele cu reni în panoul meu de Pinterest.

Modelele astea se găsesc peste tot, cu nenumărate variații: desenate cu carioca sau acuarelă, cu nasturi sau cu paiete, cu pompoane, cu sfoară, cu scris de mână sau cu scrapbooking etc. Tot ce trebuie să faceți este să-l alegeți pe cel care vi se potrivește. Eu am selectat în funcție de materialele pe care le aveam la dispoziție.

Materiale: cartoane pentru felicitări, sfoară, paiete, nasturi colorați , carioci, ochi mobili.

Model ren din sfoară

Am făcut singură cartonul pentru felicitare, pentru că nu aveam de culoarea asta. Noroc că am un caiet gros cu coli pentru meșterit, așa că am scos de acolo o coală și am decupat-o ca să fac din ea două felicitări.

Am desenat conturul renului, ca să-l ajut pe Vlad să lipească mai ușor. Am înnodat sfoara o dată, pentru a forma bucla, apoi am făcut funda și restul am lăsat liber ca să poată fi lipit. Vlad a uns cu aracet din belșug (se și vede că a dat pe-alături) și apoi am lipit împreună silueta renului. După ce s-a uscat, am desenat codițele globurilor și Vlad a lipit paietele.

Model trio reni

Se desenează coarnele și ochii, apoi se lipesc nasturii pe post de nasuri. Dedesubt am lipit cuvintele Sărbători fericite, sunt din lemn și le am de mai demult, de la Daco, cred. Dacă aș fi avut o caligrafie frumoasă, aș fi scris un mesaj drăguț, dar n-am 😀

Model ren cu globuri

Se desenează coarnele cu o cariocă, se lipesc ochii mobili și nasul, apoi globurile din nasturi. Puteți lipi și aici urări sau le puteți scrie de mână. Modelul acesta l-am mai văzut și cu paiete în loc de nasturi.

Voi ce felicitări ați făcut anul ăsta?

Altă idee de felicitare de Crăciun cu nasturi: Felicitare de Crăciun cu nasturi

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.