Felicitare de 8 martie cu lăcrămioară din sticlă de mare

Și dacă tot am povestit de mărțișoarele noastre din sticlă de mare, mi-am adus aminte și de această felicitare, făcută anul trecut, dar pe care n-am mai apucat s-o postez nicăieri: o felicitare cu o lăcrămioară din sticlă de mare perfectă pentru 8 martie!

E ușor de făcut pentru că puteți folosi cioburile cele mai mici din colecția voastră și nu trebuie decât să desenați tija florii și apoi să le lipiți. Cel mai bine merg cioburile albe, dar și cele bleu deschis sunt bune.

Materiale pentru felicitare: carton alb pentru felicitări, creioane, cioburi de sticlă de mare, pistol cu lipici fierbinte.

Se desenează tulpina și frunza florii. Eu am rugat-o pe Eliza, ea e artista casei și, ori de câte ori am nevoie de un desen sau chiar de o felicitare, o rog pe ea (deși ar fi de preferat să nu se mai semneze pe ele 😀 ). Eliza a desenat-o în creion, dar puteți folosi acuarele, carioci sau chiar un colaj din hârtie glasată sau un model imprimat, dacă vreți să lucrați aceste felicitări cu copiii mici.

Se selectează cioburile, să fie micuțe și, ideal ar fi, un pic alungite. Se lipesc cu pistolul cu silicon fierbinte sau cu un adeziv puternic.

Eu voi încerca sa lucrez aceste felicitări împreună cu Vlad pentru doamnele de la școală, vedem dacă ne și iese, pentru că, în ultima vreme, nu prea mai are chef de lucru manual, abia-abia l-am convins să monteze o hrănitoare pentru păsări și să-i vopsească acoperișul, în rest n-a mai vrut decât să facă un model cu un șablon, iar hrănitoarea e ne-lăcuită și până în ziua de azi.

Cred că de asta am și preferat să cumpăr mărțișoare anul ăsta și să nu-l mai chinui pe el să le facem pentru că se vede clar că nu mai are chef de activități migăloase și îndelungate.

Sursa idee: Pinterest

Pe blog mai găsiți o mulțime de alte idei de felicitări pentru 8 martie, trebuie doar să vă uitați în secțiunea Idei de primăvară.

Dacă mai aveți sticlă de mare, mai puteți face și alt model de felicitare: Felicitare aniversară cu păsărele

2 Replies to “Felicitare de 8 martie cu lăcrămioară din sticlă de mare”

  1. E atât de diafană!

  2. Foarte faina felicitarea! Mie mi se pare potrivit sa le semneze, e o felicitare de autor. Sticla de mare avem prea putina dar poate improvizam cu altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.