Distracție de weekend la Forbes Kids Festival

Dacă sunteți ca mine și vă treceți în calendar toate evenimentele interesante ca să știți când și unde să ieșiți cu copiii, atunci notați-vă și data de 8 iulie pentru Forbes Kids Festival pe Esplanada Operei Naționale din București.

Forbes Kids Festival este la ediția a V-a și va avea loc sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 9:00, pe esplanada Operei Naționale București, intrarea fiind liberă. Atmosfera va fi însuflețită (și) de MC-ul evenimentului: Bianca Pena, jurnalist și consultant artistic la Teatrul Bulandra și fetița ei, în calitate de coprezentator.

În programul Forbes Kids Festival se anunță ateliere creative, personaje preferate, spectacole inedite, piese de teatru, muzică live, spații de joacă, zone de food și relaxare, provocări sportive, joacă, tombole și multe alte motive de bucurie.

Pe scena Forbes Kids Festival vor rula continuu momente artistice, pregătite de invitații speciali ai festivalului: Opera Comică pentru Copii, Ana Dance, Iarina Popescu, Eduard Moldoveanu, Butterfly Music School și Minunații lui Verdini!

Pentru detalii suplimentare urmăriți pagina de Facebook Forbes Kids România.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în baza înregistrării pe platforma Eventbrite, accesând link-ul de AICI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.