Concurs Flying Colours – 1 curs online de limba engleză

Pentru că deja a început să miroasă un pic a toamnă (august e pentru vară cum e duminica pentru weekend 😀 ), am început și noi pregătirile de mers la școală. Deja ne gândim la liste de cumpărături, ținute noi, rechizite și program, stabilim bugetele pentru activități extrașcolare și cursuri și mă panichez când mă gândesc la noul program care implică treziri foarte matinale!

Dacă și voi sunteți ca mine și vreți să vă faceți programul din timp și aveți în plan și un curs de limba engleză, vă invit la un concurs. Premiul este un curs online de limba engleză de nivel KET/PET pentru un copil de 11-14 ani și se desfășoară pe pagina de Facebook Blog Laura Frunză începând de azi, ora 20.00 (urmăriți pagina ca să vedeți când apare postarea)

Ce include cursul: un an de predare (în perioada septembrie 2023 – iunie 2024), cu pregătire pentru examenele KET sau PET. Asta înseamnă că puteți participa la curs de oriunde din țară, fără să fiți obligați să dați examenul aici.

Ce nu include: manuale și suport de curs (se achiziționează separat), taxele de examen sau pentru simulări (dacă este cazul). Examenul nu este inclus în pachet, doar pregătirea pentru acesta!

Pentru a participa la concurs, trebuie să lăsați un comentariu la postarea de concurs, unde să specificați de ce vă doriți acest curs pentru copilul vostru. Atenție: câștigătorul va fi anunțat pe data de 18.08.2023 după o extragere filmată live și va fi contactat de mine în privat. Nu vă voi contacta până atunci, nu vă voi cere să accesați linkuri suspecte sau să vă introduceți detaliile de plată pe undeva. Astfel de mecanisme sunt tentative de phishing și trebuie ignorate sau raportate. Scrieți-mi în privat dacă primiți așa ceva, din păcate în ultima vreme, s-au înmulțit genul acesta de escrocherii online.

Regulamentul integral este disponibil aici. Succes!

 

Image by storyset on Freepik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.