Tabere de ski la Azuga în februarie 2023 cu Tabere pe Terra

Pentru că Eliza a fost atât de fericită în tabăra de vară de la Păltiniș cu Tabere pe Terra (impresiile ei aici), și-a dorit mult să meargă și într-o tabără de ski cu Iulia și Paula, doar că nu se potrivesc datele cu programul ei, așa că va merge doar Vlad.

Și, pentru că am mare încredere în fetele astea, aș vrea să vă recomand și vouă taberele: 19-22 și 22-25 februarie 2023 la Azuga.

Noi am fost cu Eliza la ski la Azuga pe pârtia Sorica acum doi ani (în martie, chiar) și a fost zăpadă și pârtia în bună stare, așa că recomand stațiunea pentru ski, iar cu un instructor de la Snowline (monitorii cu care vor lucra și copiii în aceste tabere) a luat și ea lecții atunci și am fost foarte mulțumită, sunt extrem de bine pregătiți și de atenți la tehnică.

Cazare

Hotel Pin, chiar vizavi de pârtia Sorica, cu camere tip apartament a patru locuri fiecare. Copiii trebuie duși și aduși din tabără, nu se pleacă dintr-un singur oraș. Pentru noi nu e problemă, pentru că ajungem foarte repede cu trenul din București.

Preț

1590 lei pentru 3 nopți cazare (4 zile), cu 3 mese/zi + gustări, 10 ore de ski, monitori și instructori autorizați, echipament inclus. Skipassul este separat (50 lei/zi de copil și doar dacă va fi necesară urcarea, în funcție de evoluția elevilor la curs). Înscrieri aici.

În afară de orele de ski, vor avea și alte activități distractive și, din experiența Elizei, sunt sigură că o să le placă. Abia aștept și impresiile lui Vlad!

Eliza a mers prima oară într-o tabără de ski la 9 ani, dar pe Vlad (6 ani) îl simt pregătit de pe acum (plus că știu că fetele au experiență cu copii așa mici și am încredere să-l las) și abia așteaptă tabăra!

M-am grăbit și l-am și echipat deja de iarnă, că nu știu cum se întâmplă că mărimea lui dispare repede din magazine, și i-am luat pantaloni, geacă și cizme de la Sinsay, la prețuri rezonabile, mai ales că erau și frumușele și am zis că nu mai stau să mă bat cu nimeni pentru alea de la Lidl când or apărea 😀 (deși probabil tot va trebui să fiu acolo la 7 dimineața când vor băga lenjeria termică :)))))

Ce ziceți? Vă tentează o tabără de ski pentru copii? Sau sunteți cu toții schiori și îi învățați voi?

5 Replies to “Tabere de ski la Azuga în februarie 2023 cu Tabere pe Terra”

  1. Am o experienta destul de neplacuta cu cei de la Tabere pe Terra.
    Din pacate cu mine au fost total neseriosi.

    1. Laura Frunză says: Reply

      Ah, imi pare rau sa aud asta. Mi-ar placea sa ne povestesti ce s-a intamplat, atunci cand ai timp. Imi dau seama ca experientele sunt subiective, asa ca nu-i rau sa aflam feedback din mai multe directii.

  2. Adina Scîntei says: Reply

    Și noi am luat zilele astea tabere de schi pentru copii, doar că la Toplița. Vom fi și noi cu ei la schi, dar separat.

    1. Noi nu skiem, asa ca prefer sa externalizez treaba asta :))

  3. De acord cu externalizarea 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.